Onze kamers

faciliteiten

Boerderij Hoeve Hogeslag

Prachtige kamers

Hoeve Hogeslag telt twee prachtige tweepersoons kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Als u het schitterende uitzicht van de tweepersoonskamer ontwaart, is het u direct duidelijk waarom deze luistert naar de naam Forest.

Onze ander kamer, de Heide kamer ligt tegenover de Forest kamer en heeft uitzicht op onze boerderij met rieten dak en vanuit het raam kun je de heuvelrug in de verte zien.  

badkamer Hoeve Hogeslag
ontbijtkamer Hoeve Hogeslag
Kamer Forest Hoeve Hogeslag

Oogstrelend

De oogstrelende boerderij waar u aankomt, stamt uit 1902. In het nieuwere gedeelte – dat in 1956 werd neergezet – is de bed & breakfast ondergebracht. Uiteraard kunt u gewoon op het terrein zelf parkeren. Hier maakt u direct kennis met de dieren de er rondlopen; paarden, pony’s en zelfs alpacas.

Kamer Forest Hoeve Hogeslag
Kamers Hoeve Hogeslag met eigen badkamer
20220619_183823.jpg

Faciliteiten

Beide kamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een eigen privé badkamer. Er is wifi op de kamer en een gezellig zithoekje. ’s Ochtends wordt beneden voor u de tafel gedekt en kunt u genieten van een overheerlijk ontbijt. De ontbijt/gemeenschappelijke ruimte mogen onze gasten de hele dag gebruik van maken. Daar kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie of thee en staat er bij aankomst iets lekkers voor u klaar.

Kamer met uitzicht Hoeve Hogeslag
Sfeer bij Hoeve Hogeslag
IMG-20220619-WA0011.jpg

Kom gewoon heerlijk genieten!