Onze kamers

faciliteiten

Prachtige kamers

Hoeve Hogeslag telt twee prachtige kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Als u het schitterende uitzicht van de tweepersoonskamer ontwaart, is het u direct duidelijk waarom deze luistert naar de naam ‘Forest’. De familiekamer ‘Bedstee’ is ideaal voor een gezin met twee kinderen. De ouderwetse maar zeer comfortabele bedstee is een originele slaapplek voor de kinderen.

Oogstrelend

De oogstrelende boerderij waar u aankomt, stamt uit 1902. In het nieuwere gedeelte – dat in 1956 werd neergezet – is de bed & breakfast ondergebracht. Uiteraard kunt u gewoon op het terrein zelf parkeren. Hier maakt u direct kennis met de dieren de er rondlopen; paarden, pony’s en zelfs alpacas.

Facilitieiten

Beide kamers bevinden zich op de eerste verdieping, hebben een eigen privé badkamer met badjassen. Ook heeft u de beschikking over koffie- en theefaciliteiten, is er wifi op de kamer en vindt u er een gezellig zithoekje. ’s Ochtends wordt beneden voor u de tafel gedekt en kunt u genieten van een overheerlijk ontbijt. Van het bijbehorende keukentje mag u overigens ook zelf gebruik maken als u gedurende de dag iets te eten wilt klaarmaken.

Kom gewoon heerlijk genieten!